Werkwijze

Mijn werkwijze hangt af van de klacht waarmee je komt. We gaan eerst in gesprek en je mag vertellen waar jij last van hebt. Heb je pijn en zo ja waar vooral? Hoe is het met slapen? Vermoeidheid, concentratievermogen? En hoe voel je je geestelijk? Heb je veel last van wisselende stemmingen of emoties? En hoe is het eigenlijk met je stoelgang?

 

Alles komt aan bod. Zo krijg ik een heel compleet plaatje van hoe jij in elkaar zit, waardoor ik het beste kan bepalen welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

 

De behandeling kan bestaan uit: massage, oor-acupunctuur, coaching/gesprek, EFT en voedingsadvies. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oor acupunctuur is zeer effectief bij het belanden van fibro-klachten. Kan goed in combinatie met massage.

 

 

 

 

 

 

 

Massage zorgt ervoor dat de pijn en stijfheid verminderd en dat je het gevoel krijgt weer losser in je vel te zitten.

 

 

 

 

 

 

 

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een redelijk eenvoudige manier om emoties te ontladen en overtuigingen te laten verdwijnen. Ook bij fibromyalgie is daar vaak sprake van.


 

 

 

 

 

 

Rust en ontspanning is cruciaal bij het verminderen van fibroklachten. 

Verandering van voeding en het dagelijks toevoegen van supplementen kan ervoor zorgen dat je energiepeil weer stijgt en je je beter voelt.

Fibromyalgie is een lastige aandoening, waar je dagelijks veel last van kunt hebben. Gelukkig hoef je niet alleen op zoek naar een oplossing, ik kan je daarbij helpen. Samen komen we er wel!