Ik ben Jolanda Baan, moeder van 2 mooie zoons, partner van Hans. 

Ik houd van de natuur, van gezelligheid, van vrienden om me heen en mooie gesprekken, kamperen, lekker eten, vogels kijken, zingen en piano spelen, lezen. En ik houd van mijn werk.

 

Al meer dan 20 jaar ben ik masseur. Eerst het meer technische werk als sportmasseur, maar door de jaren heen heb ik de waarde ontdekt van massage als manier om mensen te laten ontspannen. Dat is meer dan alleen met spieren aan het werk, ontspanning heeft ook te maken met de sfeer die ik creëer, met het comfort van een goede tafel en een rustgevend muziekje. En vooral: mijn ervaring. Ik heb zoveel mensen gemasseerd dat ik weet welke techniek voor jouw lichaam optimaal is. Ik pas elke massage aan op de persoon en op de energie die je uitstraalt. Zit jouw energie heel hoog (je zit altijd met een hoofd vol gedachten) dan zorg ik ervoor dat je energie kan zakken, zodat je je echt rustig voelt worden.

 

Als levenscoach/stresscounselor ga ik het gesprek met je aan. Waar komt jouw spanning vandaan? Hoe vind je opnieuw de balans? Waar voel je stress? Kijk eens bij ontspanning wat ik voor je kan doen: bijvoorbeeld 1-op-1 gesprekken of een workshop.

 

Mijn missie is om mensen opnieuw te laten ervaren hoe belangrijk ontspanning is en wat dat doet met

je lichaam en je geest. Vanuit ontspanning leven maakt leven een stuk makkelijker!

 

Je kunt een kennismakingsgesprek met me inplannen om te kijken of ik je kan helpen en of we een klik hebben. Een kennismakingsgesprek kost € 25,- en duurt ongeveer 45 minuten.

 


Download
Mijn opleidingen vind je hier
opleidingen.pdf
Adobe Acrobat document 106.4 KB

Naast ontspanning-en-massage.nl begeleid ik ook mensen die een eetprobleem hebben of die emotie-eter zijn.

Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar www.viamova.nl.