Meditatieve stiltewandeling

Elke LAATSTE zondag van de maand lopen we een meditatieve stiltewandeling.

 

Tijdens een meditatieve wandeling lopen we in stilte en staan we af en toe stil om een (geleide) meditatie te doen.

 

De wandelingen hebben altijd een bepaald thema dat tijdens die wandeling wordt uitgediept. Een voorbeeld: de stilte vinden in jezelf, je innerlijke stem horen, ruimte innemen etc.

 

 

 

We lopen niet steeds in hetzelfde gebied. Kijk hieronder om te weten waar er gelopen wordt. Een wandeling duurt ongeveer 5 kwartier en wordt afgesloten met een kop thee. We starten om 10 uur.

  

De  volgende wandelingen zijn op:

  • 28 oktober: de Nationale Dag van de Stilte. Ik organiseer dan in samenwerking met Natuurmonumenten een stiltewandeling op natuureiland Tiengemeten. De opbrengst gaat in zijn geheel nar Natuurmonumenten. Je kunt je hier aanmelden.
  • 25 november: een speciale wandeling, nl een powerwalk! Hierbij wordt het wandelen gecombineerd met in het hoofd opzeggen van positieve affirmaties, waardoor je je aan het einde van de wandeling je helemaal blij en positief voelt.  Een bruisend begin van de dag! We starten bij het Biesboschcentrum Dordtse Biesbosch, Baanhoekweg 53 te Dordrecht.
  • 30 december: De laatste wandeling van het jaar. Oliebollenwandeling met zonder oliebollen ;-) Startlocatie de Viersprong, Noorderelsweg 6 te Dordrecht. Na afloop iets lekkers bij de thee!

    De bijdrage voor een stiltewandeling is 10 euro. Graag vooraf aan de wandeling contant te voldoen.