meditatie

Veel mensen vinden meditatie lastig, of moeilijk. Een uur lang op een kussentje zitten en nergens aan denken, dat is toch niet te doen? Denken ze..

 

Want in mijn training Leren Mediteren doen we hele korte meditaties, startend met ademhalingsoefeningen en daarna geleide meditaties. Dat maakt dat iedereen mee kan doen.

We zitten om het nóg eenvoudiger te maken niet op kussentjes maar op stoelen.

 

Na deze training heb je gevoeld wat meditatie voor jou kan betekenen, bijvoorbeeld dat je merkt hoe het voelt om rustiger te zijn in je hoofd.

 

Wil je leren mediteren? Op dit moment staat de cursus niet ingepland. Je kunt wel een berichtje sturen dat je graag wilt leren mediteren, dan kan ik deze training weer inplannen. 

 

 

Tijdens mijn burn-out ben ik bij Jolanda gekomen om te leren mediteren. Ik zat voortdurend te piekeren en kreeg mijn hoofd niet meer leeg. Door de opbouw in de meditatie en de verschillende meditatiesoorten die Jolanda deed, lukte het mij om te gaan mediteren, meer ontspannen te worden en beter te slapen. Regelmatig volg ik een cursus om het mediteren in mijn dagelijks leven te houden.

S.D.