ontspanning

In mijn praktijk kan ik je op verschillende manieren helpen met het vinden van ontspanning.

We zoeken naar de oorzaak van jouw stress en kijken wat nodig is om hier verandering in aan te brengen. Dat kan in 1-op-1 coachingsgesprekken of in kleine groepen in workshops (max. 4 deelnemers).

 

 


Samen kijken we waar jij vooral hulp bij nodig hebt. We gaan in gesprek en we doen oefeningen om te ervaren hoe het is om ontspanning te voelen. 

 

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

 

 

 

Wil je in een groepje aan het werk, dan kun je in mijn "winkel" kun je zien welke trainingen beschikbaar zijn en je kunt je daar aanmelden door de training te kopen.

 

 

stiltewandeling

Elke laatste zondag van de maand is er een meditatieve stiltewandeling in Dordrecht of omgeving. Een heerlijke manier om  de zondag te beginnen en dit gevoel met je mee te nemen de week in.

 

 

 

Mediteer

Neem eens de tijd om rustig te gaan zitten en even te voelen hoe het met je is. Hoe vaak vlieg jij door de dag zonder even bij jezelf stil te staan? Even rust te nemen en te voelen? Wil je leren mediteren?

wees mindful

Met aandacht je dingen doen, wandelen, werken, sporten, koken. Het geeft rust in je hoofd en je lichaam. Je kunt beter ervaren hoe het met je gaat, waar je grenzen liggen.


Heb je vragen? Of wil je een bepaalde training doen maar liever op een andere dag? Laat het me even weten door te bellen of onderstaand contactformulier in te vullen.