Sssstt....

Stemmen. Muziek. Verkeer. Gelach. Blaffende honden. Een klok die tikt.

 

Geluid is overal en bijna altijd. Je oren registreren gelukkig niet alle geluiden, ze zijn goed in staat te filteren. Maar hoe heerlijk is het als ze niet hoeven filteren… als het gewoon stil is om je heen.

 

Stilte geeft je de gelegenheid te luisteren naar je innerlijke stem. De stem die vertelt wat er zich in jou afspeelt. De stem die zegt dat je te hard van stapel loopt, je grenzen niet bewaakt. De stem die laat weten dat je lichaam moe is en rust nodig heeft.

Luister jij wel eens naar je innerlijke stem? Of laat je de geluiden van buitenaf je innerlijke stem overschreeuwen?

 

Wil jij ook eens de tijd nemen om naar je innerlijke stem te luisteren?

 

Zondag 29 oktober, op de landelijke Dag van de Stilte, organiseer ik een stiltewandeling met dit als thema.

 

Wil je meedoen? Klik dan hier.